Pages in topic: < [1 2] | Powwow: SELÇUK - İZMİR - Türkiye
| | | Selcuk Akyuz Türkiye Local time: 10:38 English to Turkish + ... | Haluk Erkan Türkiye Local time: 10:38 German to Turkish + ... Yavuzun Yeri'ndeki menü | Sep 18, 2011 |

Fiyatlar 3 TL ile 10 TL arasında... TL diyoz, USD ya da EUR değil... hem de tabağı
[Edited at 2011-09-18 13:10 GMT]
[Edited at 2011-09-20 05:05 GMT] | | | Haluk Erkan Türkiye Local time: 10:38 German to Turkish + ...
|
|
Haluk Erkan Türkiye Local time: 10:38 German to Turkish + ...
şadan beye, 2 ay önceden gelemeyeceğini bildirdiği için teşekkür ederim, canı sağolsun, allah zihin açıklığı versin bu dünyada önemli olan diploma gerisi hikaye POWWOWlar düzenlenir diplomalar bir kere alınır
ancak üzülmedim diyemem:
ne kendisiyle böğürtlen şarabı içip sanat müziğinden nameler dinleyebileceğim ne de kendisine olan arkadaşlık borcumu ödeyebileceğim istanbul'da beni krallar ... See more şadan beye, 2 ay önceden gelemeyeceğini bildirdiği için teşekkür ederim, canı sağolsun, allah zihin açıklığı versin bu dünyada önemli olan diploma gerisi hikaye POWWOWlar düzenlenir diplomalar bir kere alınır
ancak üzülmedim diyemem:
ne kendisiyle böğürtlen şarabı içip sanat müziğinden nameler dinleyebileceğim ne de kendisine olan arkadaşlık borcumu ödeyebileceğim istanbul'da beni krallar gibi ağırlamış samimi dürüst aydın kişiliği ile saygımı ve sevgimi kazanmıştı
arkadaşım yolun açık olsun mendil kalmadı 
[Edited at 2011-09-29 09:56 GMT] ▲ Collapse | | | ATIL KAYHAN Türkiye Local time: 10:38 Member (2007) Turkish to English + ... Yavuz'un Yeri Nerede? | Nov 6, 2011 |
Selçuk'u sadece Kusadasi'na giderken gören birisi olarak Yavuz'un Yeri'nin nerede oldugunu çok merak ediyorum. Örnegin, Kusadasi yolu üzerinde olabilir mi? Degilse nereden sapilir? Umarim bilenler vardir. Yoksa isimiz is... 
[Edited at 2011-11-06 18:17 GMT] | | | Haluk Erkan Türkiye Local time: 10:38 German to Turkish + ... Yavuz'un Yeri Nerede? | Nov 9, 2011 |
ATIL KAYHAN wrote: Selçuk'u sadece Kusadasi'na giderken gören birisi olarak Yavuz'un Yeri'nin nerede oldugunu çok merak ediyorum. Örnegin, Kusadasi yolu üzerinde olabilir mi? Degilse nereden sapilir? Umarim bilenler vardir. Yoksa isimiz is...  [Edited at 2011-11-06 18:17 GMT]

Bilmeyenler İçin Yavuz'un Yeri Haritası (c) by google earth
Lütfen sarı okları takip ediniz!
Selçuk/İzmir yönünden geliyorsanız Efes Antik Kenti'ne giden yola (sola) sapınız.
(Kuşadası yönünden gelenler sizce hangi yöne sapmalı? Evvet! Şadan Bey'i alkışlıyoruz: Tabii ki sağa sapmalısınız!)
Yaklaşık 500 m sonra Yedi Uyuyanlar'a giden yola (tekrar sola) sapınız. 1,5 km sonra, Yedi Uyuyanlar'da, hemen yolun sağında Yavuz'un Yerini görecekseiniz.
Hoşgeldiniz!
[Edited at 2011-11-09 14:45 GMT] | | | Haluk Erkan Türkiye Local time: 10:38 German to Turkish + ...
Sayın arkdaşlar, katılımcı sayısının azlığı nedeniyle Selçuk'taki POWWOWu ne yazık ki iptal etmek zorundayım. Bilginize.
Haluk | |
|
|
ATIL KAYHAN Türkiye Local time: 10:38 Member (2007) Turkish to English + ...
Haluk Bey,
Powwow'lara minimum katilimci adedi yoktur, bildiginiz gibi. Biraz fakir bir katilim da olsa Powwow yine yapilabilir(di). En azindan katilanlar puan alir(di). Ondan daha da önemlisi insanlar birbirini tanir ve sohbet eder(di). Tabii yine de siz bilirsiniz.
Saygilar. | | | Pages in topic: < [1 2] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: SELÇUK - İZMİR - Türkiye Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| CafeTran Espresso |
---|
You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |