Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6] > | Powwow: Klaipėda - Lithuania
| | Geriau įkalam :-) | Oct 3, 2007 |
O aš kaip tik verčiu tekstą, kurio kalba yra German Fast-typer's English. Maža to, kad vokiški žodžiai lyg niekur nieko painiojasi angliškame tekste, tai dar ir visokių spausdinimo klaidų gausybė.
Dėl skaipo, tai kol kas mes tik penkiese čiulbam. Regis, kiti net neturi įsidiegę. | | | anei skypės anei.... | Oct 3, 2007 |
Specialiai neturiu. Gana, kad telefonas užknisa. | | | | Laid Back užknisa mažiau nei skaipas? | Oct 3, 2007 |
| |
|
|
| diana bb Lithuania Local time: 15:34 English to Lithuanian + ... Mmm... turiu neoriginalų pasiūlymą Ramonai | Oct 3, 2007 |
Įsidiegti bet vartoti tik kai baisiai reikia. | | |
kad dar baisiai nereikėjo | | | diana bb Lithuania Local time: 15:34 English to Lithuanian + ... Bet dabar akivaizdžiai reikia! | Oct 3, 2007 |
Įdomu, kodėl lietuviškų powwow sąraše rodoma, kad Ernesto 'report' pateiktas, o kai bandau jį atsidaryti, jo nėra ir puslapio (šio) viršuje sakoma, kad dar nepateiktas... | |
|
|
|
Su ataskaita, kaip ir su kitais dalykais proze, užtraukti stabdžiai. Šįryt Romina pagaliau suteikė man „reporterio“ privilegijas, taigi pagaliau galėjau nusiųsti ataskaitą. Betgi dabar jie tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, t... See more Su ataskaita, kaip ir su kitais dalykais proze, užtraukti stabdžiai. Šįryt Romina pagaliau suteikė man „reporterio“ privilegijas, taigi pagaliau galėjau nusiųsti ataskaitą. Betgi dabar jie tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina, tikrina...Prozas vos ne KGB virsta. Jau šiurpuliukai per nugarą laksto... ▲ Collapse | | |
ale juk aš taiip ir prognozavau, Ernestai, aniaaa? | | |
Žinai, Vita, aš prognozuoju, kad per tavo organizuojamą susitikimą bus dar daugiau triukšmo (teigiama prasme).
Tai kada renkamės? | |
|
|
tai gal nors palaukiam kol lapai nukris. Dabar gal Ramoną prievartaukit dėl boulingo Šiauliuos, o pas mane jau galėsit štulpiukus daužyt... arba dažyt. Žodžiu, kaip kam patogiau. | | |
Per dažnai negerai - įprast galima. | | | Liūc i Begemuoc | Oct 3, 2007 |
Vuo! Do vuorganizatuoree! Kaap Liūc i Begemuoc – veins Šeulios, kic – biess žina kor, bet, veiziek, geruo vietuo, su blezgončes meitaas palei kele. | | | Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6] > | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: Klaipėda - Lithuania Wordfast Pro |
---|
Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
| Pastey |
---|
Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |