Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |
Powwow: Bucureşti - Romania
|
|
Maria Tulbure Romania Local time: 14:04 Member (2005) English to Romanian + ... |
Mihai Badea (X) Luxembourg English to Romanian + ... Tosca (prânz), Derby (powwow - 17.00) | Mar 18, 2005 |
Am fost astãzi în câteva locuri, cu urmãtoarele rezultate. Subsolul de la Hanul cu Tei era închis cu un lacãt mare. Nu aveau afiºat nici un program. Un nene binevoitor mi-a zis cã de obicei este deschis de la ºase seara pânã dimineaþa. Am fost ºi la Derby. Nu intrasem niciodatã înãuntru. Am fost doar vara ºi am stat afarã, la terasã. Dar, mi-a plãcut ce am gãsit înãuntru. E o atmosferã caldã, muzica e în surdinã… Faþã de Hanul cu Tei, la care se ajunge cu troleibuz... See more Am fost astãzi în câteva locuri, cu urmãtoarele rezultate. Subsolul de la Hanul cu Tei era închis cu un lacãt mare. Nu aveau afiºat nici un program. Un nene binevoitor mi-a zis cã de obicei este deschis de la ºase seara pânã dimineaþa. Am fost ºi la Derby. Nu intrasem niciodatã înãuntru. Am fost doar vara ºi am stat afarã, la terasã. Dar, mi-a plãcut ce am gãsit înãuntru. E o atmosferã caldã, muzica e în surdinã… Faþã de Hanul cu Tei, la care se ajunge cu troleibuzul ºi un pic pe jos, la Derby se ajunge direct cu 336. Sunt 2 staþii de la Facultatea de Drept. Din motivele de mai sus, aº prefera sã mergem la Derby. Voi vorbi pentru rezervare marþi sau miercuri. Dacã cineva are obiecþii majore faþã de acest loc, acum sã vorbeascã !
Asta este pentru ora 17.00.
Pentru pauza de prânz, vã propun sã mergem la Tosca (Bar & Grill). Este vizavi de Facultatea de Drept. Faþã de cafeneaua la care mã gândisem prima oarã, preþurile sunt un pic mai mici, iar meniul este mult mai variat. Cred cã Ciprian o sã fie bucuros pentru treaba asta, mai ales cã se stã jos . O sã mã ocup de rezervare tot marþi sau miercuri, presupunând cã nimeni nu are nimic împotriva locului.
IMPORTANT
O sã vã rog frumos sã încercaþi sã vedeþi care puteþi veni ºi care nu, iar dacã sunteþi siguri, sã marcaþi lucrul ãsta aici pe site, sus, în dreptul numelor voastre. Dacã veniþi însoþiþi, vã rog sã menþionaþi treaba asta într-un mesaj cu titlul „Derby - X persoane” .
Pentru Tosca (pauza de prânz), vã rog pe toþi cei care veniþi sã postaþi câte un mesaj cu titlul (Tosca 1 persoanã/X persoane).
Mulþumesc. ▲ Collapse | | |
in principiu as vrea sa vin | Mar 18, 2005 |
si eu ca Ciprian, mai mult pentru powwow
Daca reusesc sa vin, vin cu voi peste tot. (Inca nu pot sa spun sigur, pentru ca la noi e Paste chiar inainte cu cateva zile) | | |
eVerbum (X) Local time: 14:04 English to Romanian + ... În amblee locuri | Mar 18, 2005 |
Aºadar:Derby - 1 persoanã; Tosca - 1 persoanã | |
|
|
Dan Marasescu Romania Local time: 13:04 Member (2003) English to Romanian + ... Tosca - 1 persoana | Mar 18, 2005 |
| | |
Mihai Badea (X) Luxembourg English to Romanian + ...
Dacã aþi putea pune toþi câte un mesaj cum a pus eVerbum (Derby - 1 persoanã; Tosca - 1 persoanã), ar fi super. | | |
eu am pus, nu eVerbum!!!! | Mar 18, 2005 |
| | |
sus, cum ne-ai rugat initial | Mar 18, 2005 |
| |
|
|
Derby - 1 persoanã; Tosca - 1 persoanã | | |
Oana Popescu Romania Local time: 14:04 English to Romanian + ... Derby - 1 pers; Tosca - 1 pers | Mar 18, 2005 |
| | |
Debry - 1 pers, Tosca - 1 pers | Mar 18, 2005 |
| | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 14:04 Member (2004) English to Romanian + ... Derby 1 buc, Tosca 1 buc | Mar 18, 2005 |
ne vedem acolo, sunã foarte bine. Mihai, excellent job, foarte eficient ºi informativ, eºti un organizator model. | |
|
|
Mihai Badea (X) Luxembourg English to Romanian + ... Ai dreptate, Cristina | Mar 18, 2005 |
Te-ai gândit mai bine decât mã gândisem eu iniþial . Dar, important e sã menþionaþi numãrul de persoane, sus sau jos, cã vã gãsesc eu . | | |
lucca Romania Local time: 14:04 English to Romanian Derby un person, Tosca un person | Mar 18, 2005 |
Mă bucur să aud că bătrâna Tosca există, credeam că nu mai e. Derby e excelent pt. discutat afaceri etc, treburi serioase. | | |
Mihai Badea (X) Luxembourg English to Romanian + ... Sper cã ai dreptate, Cristiana | Mar 18, 2005 |
O sã ne lãmurim pe 30 . | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > |