Pages in topic: [1 2 3 4 5] > |
Powwow: Warsaw - Poland
|
|
Szczegó³y jutro...:) | Nov 17, 2004 |
...night!....:) | | |
Jutro lub pojutrze (zale¿y od gruboœci pokrywy œnieŸnej) wybieram sie na rekonesans do tego nowego lokalu, o którym ju¿ kole¿anki wiedz¹.
Wiêc, proszê o cierpliwoœæ, opiszê dok³adnie gdzie i co i za ile...:)
Jak nie bêdzie tak, jak chcemy, zawsze mo¿emy siê spotkaæ w barze hotelu Inter Continental, no nie?...:)
(To by³ ¿art!) | | |
Platyna rules!!! | Nov 19, 2004 |
Sorry for the missing letter, emotions...you know....:) | | |
Wyniki rekonesansu s¹ optymistyczne...:) | Nov 20, 2004 |
A wiêc:
Nazwa tylko jednego dania brzmi:
"P³on¹ce cygaro z piersi kurczaka zawijane z kremem sezamowym, papryk¹, zio³ami i glazurowanymi warzywami"...
To cudo gastronomii kosztuje tylko 42 PLN.
Natomiast wszystkie pozosta³e smaczne dania kuchni gruziñskiej, ormiañskiej i nie tylko, takie, jak khinkali, lula kebab, bak³a¿any z pomidorami, czebureki i wiele inne - kosztuj¹ od 19 do 25 PLN.
Do tych smacznoœci mo¿na zamówiæ oryginaln... See more A wiêc:
Nazwa tylko jednego dania brzmi:
"P³on¹ce cygaro z piersi kurczaka zawijane z kremem sezamowym, papryk¹, zio³ami i glazurowanymi warzywami"...
To cudo gastronomii kosztuje tylko 42 PLN.
Natomiast wszystkie pozosta³e smaczne dania kuchni gruziñskiej, ormiañskiej i nie tylko, takie, jak khinkali, lula kebab, bak³a¿any z pomidorami, czebureki i wiele inne - kosztuj¹ od 19 do 25 PLN.
Do tych smacznoœci mo¿na zamówiæ oryginalne wina gruziñskie!
Cena lampki wina "Kindzmarauli" lub "Khvanchkara" - 16 PLN
Piwo "Tyskie" - 0,3 - 4 PLN
0,5 - 7 PLN
Maj¹ wkrótce dostaæ piwo Pilzner.
Restauracja jest nowo otwart¹, ma nastrojowe wnêtrza z piêknymi rysunkami gruziñskiego twórcy, mieszkaj¹cego w Warszawie od wielu lat...:)
Na antresolach jest bardzo przytulne pomieszczenie dla pa³³a³owania w swoim w³asnym gronie...:)
Tyle na dziœ...:) ▲ Collapse | |
|
|
Proszê przekazaæ dalej....:) | Nov 20, 2004 |
 | | |
Czy wiesz gdzie mozna w Warszawie kupic ziarenka "bulgur wheat" do salatki tabuli? Oczywiscie wiem ze mozna dostac kuskus, ale to juz nie jest to samo... | | |
Sklep DYPLOMAT na Saskiej Kêpie!...:) | Nov 23, 2004 |
Jest tam mi³y Pan, który obs³ugujê cz³onków korpusu dyplomatycznego .. i nie tylko...:) | | |
|
|
Please call 913 and ask the phone #...:) | Nov 24, 2004 |
...niestety, tylko tyle przyczodzi mi do g³owy...
Takie wiatry s¹ ...!!! | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 07:47 German to Polish + ... mam niesmiala prosbe | Nov 24, 2004 |
czy mozliwe jest przelozenie terminu na 4.12 lub 11.12?
Dajce znac, czy by Wam pasowalo.
Pytam, poniewaz 18.12 na pewno nie moge
pozdrawiam
-A- | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 06:47 English to Polish jestem za :) | Nov 24, 2004 |
mnie to nawet bardziej pasuje ni¿ 18.12. | | |
Wit Local time: 07:47 English to Polish + ... łączę się z tygru w... | Nov 24, 2004 |
bo też 18 z przyczyn tzw. rodzinnych nie mogę na pewno | |
|
|
hmmm, 11.12... | Nov 24, 2004 |
nie bylby zlym terminem... | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 07:47 Member (2004) English to Polish + ... |
Czekamy jeszcze na "poprawki" Senatu...:) | Nov 24, 2004 |
Na interpelacje po(³³)anki tygru odpowiedzia³o... 3 po(³³a³owicz)ów. Czekamy na nastêpne zg³oszenia...:)
Uchwa³a zostanie podjêta 3/5 g³osów...:)
Kto za, kto nie bardzo?...:) | | |
Pages in topic: [1 2 3 4 5] > |