Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Budapest - Hungary
|
|
Csaba Ban Hungary Local time: 22:05 Member (2002) English to Hungarian + ...
Szerintem jobb ötlet lenne étteremben tartani (jó, ahol nincsen élõ zene, mert júniusban alig értettük egymás szavát). Õrmezõ eléggé kiesik.
Kaltenberg: kell valami alapdíjat fizetni itt? Minimális fogyasztás, ilyesmi? Igazából olyan hely lenne jó, ahol semmire nem vagyunk kötelezve (pl. mindenkinek meleg vacsorát kell rendelnie, stb.)
Még jöhetnek újabb ötletek a helyszínre vonatkozóan. Legkésõbb január 3-án szeretném lefixálni a helyszínt... See more Szerintem jobb ötlet lenne étteremben tartani (jó, ahol nincsen élõ zene, mert júniusban alig értettük egymás szavát). Õrmezõ eléggé kiesik.
Kaltenberg: kell valami alapdíjat fizetni itt? Minimális fogyasztás, ilyesmi? Igazából olyan hely lenne jó, ahol semmire nem vagyunk kötelezve (pl. mindenkinek meleg vacsorát kell rendelnie, stb.)
Még jöhetnek újabb ötletek a helyszínre vonatkozóan. Legkésõbb január 3-án szeretném lefixálni a helyszínt.
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek ) ▲ Collapse | | |
Péter Tófalvi Hungary Local time: 22:05 English to Hungarian + ... Boldog Karácsonyt! | Dec 21, 2002 |
Én a Lukács cukrászdát javasolnám (Andrássy úton, közel az Oktogonhoz), mert egy civilizált hely, néha csendes zongorazenével, és akár egy kávé árával (250 Ft.) is meg lehet úszni. Emellett, nem zsúfolt hely. | | |
Péter Tófalvi Hungary Local time: 22:05 English to Hungarian + ...
...itt találkozott Németh Miklós is Horn Gyulával és Kováccsal. (Remélem mi nagyobb sikerrel járunk.) | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 22:05 Member (2002) English to Hungarian + ... Pontos helyszín | Jan 4, 2003 |
Kedves leendõ powwow-társak!
Nem volt idõm sok helyet végigtelefonálni, ezért maradtam az elsõ javaslatnál.
Kaltenberg sörözõ különterme, január 10 (péntek) este 6-tól lehet jönni.
A sörözõ az Üllõi út és a Kinizsi utca sarkán van egy pincehelységben, az Iparmûvészeti Múzeum és a Kultiplex (ex Blue Box, ex Kinizsi mozi) mellett.
Metró, villamos: Ferenc körút. Parkolás: a környezõ utcákban.
Kötelezõ ... See more Kedves leendõ powwow-társak!
Nem volt idõm sok helyet végigtelefonálni, ezért maradtam az elsõ javaslatnál.
Kaltenberg sörözõ különterme, január 10 (péntek) este 6-tól lehet jönni.
A sörözõ az Üllõi út és a Kinizsi utca sarkán van egy pincehelységben, az Iparmûvészeti Múzeum és a Kultiplex (ex Blue Box, ex Kinizsi mozi) mellett.
Metró, villamos: Ferenc körút. Parkolás: a környezõ utcákban.
Kötelezõ minimális fogyasztás nincsen, mindenki magának fizeti, amit kér. Miheztartás végett megkérdeztem egy korsó sör árát: 380 Ft.
Este 6-tól foglaltam helyet, az én nevemre. A biztonság kedvéért még odaszólok nekik, hogy a "Proz" jelszóra is megmutassák, hol is van a társaság. ▲ Collapse | |
|
|
Szeretném még megkérdezni, mihez van kedvetek. Spontán módon alakuljon az este, vagy legyenek kitüntetett témák, amiket közösen megbeszélünk? Ez utóbbi esetben lehet ide írni a javaslatokat... | | |
Örülök, hogy életképeset javasoltam. Beszéljünk egy petició irányában, hogy legyen szótárkiadási koordináció a magyar nyelvterületre. Jakab Árpád | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 22:05 Member (2002) English to Hungarian + ... péntek este 6 | Jan 9, 2003 |
Sziasztok,
Csak egy utolsó emlékeztetõ: pénteken este 6-kor találkozunk a Kaltenberg sörözõ különtermében (az Iparmûvszeti Múzeum mellett). | | |
Szia Csaba! A többiek nevében itt is mégegyszer nagyon köszönöm a powwow megszervezését, Evanak a fényképezést. Kiválóan éreztem magam, és nagyon örülök, hogy megismerhettem mindenkit. Üdv.: Schmidt Oliver | |
|
|
Eva Blanar Hungary Local time: 22:05 English to Hungarian + ... Nagyon jó volt, | Jan 12, 2003 |
nagyon örülök, hogy megismerkedtem újakkal és viszontláttam a régieket, a fényképek is elég jók lettek, hamarosan felrakom!
Alig várom a következõt - szerintem azt is tartsuk a Kaltenbergben: messze ez volt eddig a legkellemesebb hely. | | |
Medicus Local time: 22:05 German to Hungarian + ...
Sajnálom, hogy nem lehettem jelen, de örömmel olvasom, hogy sikeres rendezvény volt. Minden jót! | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 22:05 Member (2002) English to Hungarian + ... kérem a következõre | Jan 12, 2003 |
Már lehet is jelentkezni a következõ alkalomra, amit én - teljesen önhatalmúlag - május 9-ére találtam ki.
http://www.proz.com/powwow/374 | | |
Maria Bolgar Hungary Local time: 22:05 English to Hungarian + ...
Õszintén sajnálom, hogy végül mégsem sikerült eljönnöm. És már elõ is jegyeztem a május 9-ét! | |
|
|
Desiderio Local time: 22:05 English to German + ...
Egy váratlan vidéki út miatt sajnos távolmaradtam, pedig nagyon készültem. Nagyon várom május 9-ét én is. | | |
Zsolt VARGA Local time: 22:05 English to Hungarian + ... remélem májusban már járnak rendesen a vonatok | Jan 12, 2003 |
Mostanában megint Szegeden vagyok, és a MÁV ismeretében nem mertem vállalkozni az útra, mert tavaly ilyenkor az Intercity kb. 3 órát késett. | | |
Pénteken páran kérdezték, hogy szokott-e olcsóbb lenni a Deja Vu. Tessék, most a Proz nyitó oldalán kínálják olcsóbban (545 euróért). | | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |