Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Warsaw/Pruszkow - Poland
|
|
sobaga Ireland Local time: 13:35 English to Polish + ...
I have just sent an e-mail to Steffen. I am waiting for his reply I will help him as much as I can so you needn't worry. | | |
Czy dobrze czytam, ¿e ja mam zaklepaæ lokal? Oczywi¶cie nie ma problemu. Jutro rano siê tym zajmê. | | |
Proponujê, aby ka¿dy p³aci³ za swoje pitko i jedzonko.
Natomiast, je¿eli rezerwacja sali bêdzie p³atna, to oczywiœcie, ka¿demu po równo...
Nawiasem mówi¹c, to radzi³bym unikaæ odp³atnej rezerwacji sali.
Przyczyna jest prosta. Jest nas w tej chwili 15. Ale za³ó¿my, ¿e przyjdzie pomór, powódŸ, lenistwo, czy inna tam plaga, i na indiañskim zebraniu pojawi¹ siê sztuki 3... Zabulimy tyle za sam¹ salê, ¿e nie zostanie nam na kawê... ;-0... See more Proponujê, aby ka¿dy p³aci³ za swoje pitko i jedzonko.
Natomiast, je¿eli rezerwacja sali bêdzie p³atna, to oczywiœcie, ka¿demu po równo...
Nawiasem mówi¹c, to radzi³bym unikaæ odp³atnej rezerwacji sali.
Przyczyna jest prosta. Jest nas w tej chwili 15. Ale za³ó¿my, ¿e przyjdzie pomór, powódŸ, lenistwo, czy inna tam plaga, i na indiañskim zebraniu pojawi¹ siê sztuki 3... Zabulimy tyle za sam¹ salê, ¿e nie zostanie nam na kawê... ;-0
Pozdrawiam!
RP ▲ Collapse | | |
Jakie stroje obowi¹zuj¹?... | |
|
|
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ... Stroje? Indianskie! | Nov 29, 2001 |
Poniewaz od miesiaca w sklepach obchodzimy Boze Narodzenie, mysle, ze w grudniu mozemy smialo swietowac karnawal. A tak serio, to Robert nie wyglupiaj sie, bo ludzi odstraszysz formalnosciami (chyba ze ktos chce wybic sie na zdjeciu). Ten akurat lokal jest, powiedzialbym, kameralny, a takze samoobslugowy, co powinno rozwiazac sprawy finansowe. | | |
Ja ze wsi... | Nov 29, 2001 |
Wiesz Jacek, Jam z prowincji, to nie wiem jakie to zwyczaje we stolicy panujuom...
Wola³em by³ sie spytaæ, coby nie wpaœæ jak wyp³och jakiœ miêdzy wyfunione moœciapanny i panów...
RELAX! ;-D | | |
W sprawie lokalu | Nov 29, 2001 |
to niestety nie uda³o mi siê ich wytropiæ w ksi¹¿ce telefonicznej ani w internecie, wobec czego po po³udniu pofatygujê siê osobiœcie na wizjê lokaln¹. | | |
W³aœnie przeczyta³am pocztê | Nov 29, 2001 |
Ju¿ wiem, ¿e to nie by³o do mnie. No to nie pojadê na wizjê. | |
|
|
Powwow in Warsaw - please confirm | Dec 11, 2001 |
If you have not done so already, please confirm you r attendance at the powwow in Warsaw by going to the following page... | | |
I'll be there. | Dec 12, 2001 |
| | |
|
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ... Do wszystkich zakupowiczow: | Dec 13, 2001 |
Lokal jest polozony w centrum miasta, w bok od Kruczej (miedzy Krucza a Pl. Trzech Krzyzy), wiec mozna tez przewidziec godzinna przerwe na lunch w zakupowym szale...
See you there!
Jacek | |
|
|
Agree with Jacek | Dec 13, 2001 |
A poza tym, w sobotê jest t³ok w sklepach...IOI
A w niedzielê te¿ mo¿na coœ-niecoœ kupiæ, bez stresu. | | |
Widzia³am ostatnio, ¿e tygodniu przed¶wi±tecznych Carrefour bêdzie czynny do godziny 24. Tak ¿e spokojnie, zd±¿ymy z zakupami. | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 14:35 Member (2004) English to Polish + ... See you tomorrow! | Dec 14, 2001 |
| | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |