Pages in topic: < [1 2] | Powwow: Kraków - Poland
| | Jerzy Czopik Germany Local time: 19:36 Member (2003) Polish to German + ... Tematy zawodowe | Oct 11, 2009 |
że się takowe pojawią, to jest oczywiste. Niemniej jednak np. w Duesseldorfie postanowiono dyskutować o MemoQ jako narzędziu przyszłości. Stąd moje pytanie - bo gdyby miało być coś takiego, to może trzeba by coś przygotować... Tradosa przygotowywać nie muszę, więc o nim możemy zawsze | | | Jerzy Czopik Germany Local time: 19:36 Member (2003) Polish to German + ... Apropos poznawania środowiska | Oct 11, 2009 |
właśnie po to takie spotkania - więc poznajmy tych, których jeszcze nie znamy i spotkajmy znajomych. Do miłego zobaczenia za niecały tydzień | | |
Jak chcecie zawodowo, to od niedawna jestem oficjalnym trenerem MemoQ | | | liczba uczestników | Oct 16, 2009 |
Może należałoby zwiększyć rezerwację? | |
|
|
Może i tak, ale nie wszyscy stwierdzili, że będą na 100%. Ja wpadnę (o ile w ogóle, bo mam grypę w domu) na krótko, więc szybko zwolnię miejsce.
Pozdrawiam | | |
gorzej będzie, jeśli wszyscy przyjdą | | | Pavlos Local time: 19:36 English to Polish + ...
ja niestety jednak nie będę mógł - pilniejsze sprawy zawodowe niestety wzywają, ale życzę Wam udanego spotkania i fajnej zabawy | | | Niestety :-( | Oct 18, 2009 |
Niestety nie udało mi się, a żałuję okropnie! Ale czekam na następny raz! | |
|
|
Podziękowania | Oct 18, 2009 |
Dziękuję Wszystkim za obecność, a Organizatorowi gratuluję "złożenia wszystkiego do kupy". Miło było niezmiernie pogwarzyć z już znanymi osobami, i poznać wspaniałych, nowych (bądź to na prozie, bądź dla mnie) ludzi z Bractwa św. Hieronima
Dzięki za perełki intelektu i dowcipu, które tak uroczo ubarwiły nasze pałłałowe "nocne Prozianów rozmowy".
Pozdrawiam, i do następnego ... See more Dziękuję Wszystkim za obecność, a Organizatorowi gratuluję "złożenia wszystkiego do kupy". Miło było niezmiernie pogwarzyć z już znanymi osobami, i poznać wspaniałych, nowych (bądź to na prozie, bądź dla mnie) ludzi z Bractwa św. Hieronima
Dzięki za perełki intelektu i dowcipu, które tak uroczo ubarwiły nasze pałłałowe "nocne Prozianów rozmowy".
Pozdrawiam, i do następnego
Rafał
P.S. Proszę Jurka o instrukcje w celu załadowania zdjęć.
R. ▲ Collapse | | | Jerzy Czopik Germany Local time: 19:36 Member (2003) Polish to German + ... Dziękuję @ALL | Oct 19, 2009 |
Bardzo miło było mi przyjść i spotkać Was
Fotki można "władować" na tej stronie - z boku po lewej stronie u góry jest "linka" "add fotos" | | | Dołączam do podziękowań :) | Oct 19, 2009 |
Ja również dziękuję. Niezmiernie miło było poznać koleżanki/kolegów "po fachu" z krakowskiego - i nie tylko - kręgu.
Z wielką przyjemnością przyjdę na kolejne spotkanie!
Pozdrowienia dla wszystkich,
Monika | | | Bardzo dziękuję za spotkanie | Oct 19, 2009 |
i do następnego | |
|
|
Było fantastycznie! Planowałam wyjść wcześniej, jednak zostałam do końca, gdyż bardzo ciężko było wstać od stołu (i to wcale nie ze względu na przejedzenie czy jakieś inne prze )
Dziękuję organizatorowi i towarzystwu - do zobaczenia następnym razem
Kasiu - następnym razem obecność obowiązkowa ... See more | | | Pages in topic: < [1 2] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: Kraków - Poland Trados Business Manager Lite |
---|
Create customer quotes and invoices from within Trados Studio
Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.
More info » |
| Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |