Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Warszawa - Poland
|
|
Jaroslaw Michalak Poland Local time: 01:39 Member (2004) English to Polish SITE LOCALIZER Kotka, komu? | Nov 13, 2006 |
Będę również, z moją lubą (w/w). Mogę przywieźć małego kotka szukającego dobrych ludzi, jeśli ktoś reflektuje | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 01:39 German to Polish + ... Prawdopodobieństwo przybycia | Nov 15, 2006 |
Uprzejmie proszę tych z Szanownych Państwa, którzy sa pewnie lub prawie pewni, że przybędą, o potwierdzenie chęci przybycia "will attend".
Umówiłam się z właścicielką "Bzika", że najdalej jutro (środa, 15.11.06 - och, to już dziś) potwierdzę, czy będzie nas raczej 10 osób, czy więcej.
Domyślam się, że będziecie przychodzić o różnych porach, więc się może okazać, że nawet 10 osób naraz nie będzie, ale chcę mieć pogląd.
... See more Uprzejmie proszę tych z Szanownych Państwa, którzy sa pewnie lub prawie pewni, że przybędą, o potwierdzenie chęci przybycia "will attend".
Umówiłam się z właścicielką "Bzika", że najdalej jutro (środa, 15.11.06 - och, to już dziś) potwierdzę, czy będzie nas raczej 10 osób, czy więcej.
Domyślam się, że będziecie przychodzić o różnych porach, więc się może okazać, że nawet 10 osób naraz nie będzie, ale chcę mieć pogląd.
Z góry dzięki za Wasze zrozumienie dla nadgorliwości organizatorki.
Do zobaczenia w piątek! ▲ Collapse | | |
jeszcze okołopałłałowo i po prośbie... | Nov 15, 2006 |
Kochani,
Jeśli macie w domu zbędne gadżety (smycze, durnostojki, maskotki, kubki, itp) zagracające Wam biurka i służące do zbierania kurzu, przynieście na nasze spotkanie, nawet jeśli to jedna sztuka. Ja to od Was wezmę. Cel szlachetny. Jeśli interesują Was szczegóły, proszę o kontakt przez profil - udzielę więcej informacji. | | |
jednak nie przyjdę. Męża mi kroją w piątek rano... trzymajcie kciuki | |
|
|
szumka Local time: 01:39 English to Polish + ...
Dzień dobry,
Jestem tu nowa i nie bardzo wiem o ktorej godzinie jest to piątkowe spotkanie, a bardzo chcialabym przyjsc? Czy rzeczywiście 13:13:13? | | |
|
lim0nka United Kingdom Local time: 00:39 English to Polish toć przecież jest napisane: | Nov 15, 2006 |
13:13:13 | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 01:39 German to Polish + ...
jako żywo. o tej godzinie zaczynamy. do której potrwa? tego nie wiedzą najstarsi proZianie...
bagadomska: trzymam mocno kciuki i zyczę zdrowia Twojemu małżonkowi.
może uda Ci się przybyć na następny powwow? | |
|
|
Dominika J Local time: 01:39 English to Polish + ...
@ bagadomska: Trzymamy kciuki z całego serca!
p.s. Zapomniałam zaznaczyć, że mogę robić zdjęcia. [pozwalam je kasować bez ograniczeń, jeśli komuś któreś nie będzie odpowiadać ] pozdrawiam wszystkich | | |
Niestety,... | Nov 16, 2006 |
... nie poznamy się tym razem -- praca. | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 01:39 German to Polish + ... krok po kroku | Nov 17, 2006 |
w opisie na górze tej strony podaję instrukcję dojścia ze stacji Natolin do wymarzonego celu, żeby mi nie było wymówek, że ktoś nie dotarł, bo się zgubił... | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 01:39 Member (2004) English to Polish + ... Korekta opisu drogi! | Nov 17, 2006 |
w punkcie 5. NIE skręcamy w pierwszą w prawo, a dopiero w drugą lub trzecią - na wysokości nr KEN 50 i dalej jak w opisie...
Tak donosi Tygru z miejsca akcji! | |
|
|
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 01:39 German to Polish + ... Dziękuję wszystkim | Nov 17, 2006 |
piękne dzięki za przybycie.
Jak dam radę, to jeszcze dziś wprowadzę obecność, celem ubrałniosiowania Was. Jeżeli nie zdążę, to nadrobię to 3.12. Zdjęcia też wrzucę dopiero wtedy.
Pozdrawiam i pięknie dziękuję, że przyszliście!
Miło było zobaczyć znane twarze i poznać nowe.
Agnieszka | | |
szumka Local time: 01:39 English to Polish + ...
Wyszlam nie placac. Bardzo przepraszam i odwdziecze sie nastepnym razem.
Milo bylo wszystkich poznac. Do zobaczenia nastepnym razem.
monika | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 01:39 German to Polish + ...
Attendance sheet wypełniony. Brownisie powinniście mieć lada chwila. | | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |