Pages in topic: < [1 2 3 4] > |
Powwow: Warszawa, Ursynów - Poland
|
|
Upału to jutro nie powinno być, zapowiada się 21 st. i pochmurno ma być. Radzę wziąć coś na deszcz, bo może pokropić. | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 07:18 German to Polish + ... Dziękuję za przemiłe wspólne popołudnie | Jul 15, 2006 |
Nie wiem, ja Wy, my bawiliśmy się świetnie.
Serdecznie dziękujemy za miłe towarzystwo, za naukę gry w krykieta, za wyszukane sałatki, ciekawe rozmowy, za możliwość wyhasania się z psią arystokracją...
Dzięki, że przyszliście! | | |
Miło było... | Jul 16, 2006 |
... was poznać i zaliczyć pierwszy powwow. Pozdrawiam i do zobaczenia na następnych:) | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 06:18 English to Polish a ja PROTESTUJĘ! | Jul 16, 2006 |
następnego pałłału domagam się bliżej cywilizacji, żeby nie trzeba było gonić pól godziny przez las czy inne piaski!
gdyby nie ta piesza wycieczka, to miałabym szansę spotkać więcej osób | |
|
|
Better late than never..:) | Jul 16, 2006 |
Dziękuję Organizatorce, że mężnie wytrzymała do..."ostatniego gościa"...:)
Ba, nawet nie wypuściła go z rąk...a delikatnie i z komfortem dowiozła do domu!
Multithanks to Eric too!
The place was choosen appropriate to the weather conditions - great! | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 07:18 Member (2004) English to Polish + ... Tygru jest wielka! | Jul 16, 2006 |
Dzięki za absolutnie profesjonalną organizację grillowania! (chyba jedyni na polanie mieliśmy obrus, nie?), super żarełko i liczne atrakcje. Specjalne thanksy dla Johna za lekcje krykieta!
Rufik i Tyson też się przyłączają do podziękowań, chociaż jeszcze dziś są wykończeni (mimo, że abstynenci, w dodatku niepełnoletni!). Miarą sukcesu jest to, że sfora na tylnim siedzeniu ZASNĘŁA snem kamiennym jeszcze zanim wyjechaliśmy z Kabat i z krótką przerwą na poranny spa... See more Dzięki za absolutnie profesjonalną organizację grillowania! (chyba jedyni na polanie mieliśmy obrus, nie?), super żarełko i liczne atrakcje. Specjalne thanksy dla Johna za lekcje krykieta!
Rufik i Tyson też się przyłączają do podziękowań, chociaż jeszcze dziś są wykończeni (mimo, że abstynenci, w dodatku niepełnoletni!). Miarą sukcesu jest to, że sfora na tylnim siedzeniu ZASNĘŁA snem kamiennym jeszcze zanim wyjechaliśmy z Kabat i z krótką przerwą na poranny spacer śpi grzecznie do tej pory, a przez sen pomerduje ogonkami )))
A grillowanie proponuję wpisać na stałe do kalendarza pałłałów!
Magda ▲ Collapse | | |
Słowo o obrusie...:) | Jul 16, 2006 |
A sposób "umocowania" obrusa - też pomysł genialny! Taki naturalny i skuteczny i niewidoczny!
Great!
)))) | | |
a jaki byl... | Jul 16, 2006 |
ten tajemniczy, opatentowany sposob, tak ze Ada nie chce mi zdradzic osobiscie? (Wiec pytam organizatorow. ) Bardzo Wam dziekuje i wszystkim uczestnikom tez. Ja podobnie jak psy... wczoraj sie wyjatkowo wczesnie wylogowalam (2230) i poszlam spac. Obudzilam sie po 12 g. z energia na polgodzinny "jog". | |
|
|
Patent - to poważna sprawa! | Jul 16, 2006 |
Kilkanaście lodówek - to też aaaabsolutny rekord!
A na koniec grylo-biwakowania - przemiły gest Organizatorki ...:)Sąsiedzi - młodzież Polska, była poprostu zachwycona!
That was fantastic..:) | | |
w imieniu mlodziezy powwowowej, wiec swoim i mojego Misia, serdecznie dziekuje wszystkim za przemile popoludnie, wspaniala wyzerke, ciekawe przepisy kulinarne, porady fachowe i czekam do nastepnego. a, zapomnialabym, skad sie bierze takie wspaniale zabawki dla psiurow? Robin, moj czworonog, byl zafascynowany jak mu opowiadalam! | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 07:18 German to Polish + ...
lista obecności wysłana. brownisie pojawią się pewnie lada moment
pozdrawiam | | |
Wit Local time: 07:18 English to Polish + ... rytualne podziękowania | Jul 18, 2006 |
i czołobitne pokłony orgranizatorce za okazje do spotkania, spaceru, poznania nowych ludziów i nowych pomysłów sałatkowo-grillowych
Niech jest praca lekką będzie! | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 07:18 Member (2004) English to Polish + ... a ZDJĘCIA?????? | Jul 18, 2006 |
kiedy będą? | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 07:18 German to Polish + ...
zdjęcia będą, jak je zmniejszę.... )
byłabym zapomniała:
ogromne dzięki za przyniesione przez Was sałatki!
myślę także, że mogę w moim i Waszym imieniu podziękować Ianowi, który - choc prozakiem nie jest - dzielnie czuwał nad grillem i tym, co na grillu ) | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 07:18 German to Polish + ... mocowanie obrusa | Jul 18, 2006 |
w związku z licznymi pytaniami, dotyczącymi patentu na mocowanie obrusa w warunkach mocno wietrznych - odsyłam do zdjęć, które niebawem opublikuję )
na niektórych można zobaczyć ten sekretny sposób. DZIĘKI, Magda, za przyrząd do mocowania! | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4] > |