Pages in topic: < [1 2 3 4 5] |
Powwow: Toruń - Poland
|
|
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 17:36 German to Polish + ... pusta strona | Jun 17, 2006 |
a ja teraz nie widzę kompletnie niczego. po kliknięciu na "view report" mam zupełnie pustą stronę ( | | |
Następne zdjęcia..... | Jun 19, 2006 |
Witam wszystkich, udostępniłem swoje zdjęcia jakiś czas temu. Czy ktoś może wie, gdzie się zapodziały? | | |
Himawari Poland Local time: 17:36 English to Polish + ... są zdjęcia... | Jun 19, 2006 |
Wszystkie zdjęcia są jak trzeba widoczne - Arkadiusza też
Mamy już pełną dokumentację zdjęciową. Wystarczy kliknąć na "View Powwow Report".
Elżbieta | | |
jeszcze więcej!... | Jun 20, 2006 |
| |
|
|
ups... jeszcze więcej... | Jun 20, 2006 |
zdjeć - tygrowych, ale umieszczonych przez mua
podziękowań - bo choć Jabber zrobił to już w moim imieniu, to ja jeszcze raz: Eli - za świetną organizację, Uczestnikom - za przemiłe spotkanie | | |
Ja również dziękuję!...:))) | Jun 20, 2006 |
Za wszystkie zdjęcia, które umożliwiły mi poczuć ciepłą atmosferę spotkania w tym uroczym zakątku Torunia! Good job, Ela! ...:) | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 17:36 German to Polish + ... brownisie....? | Dec 10, 2006 |
Droga Organizatorko, uprzejmie uprasza się o wypełnienie attandance sheet celem przyznania nam gorących brałnisików. Właśnie odkryłam (wypełniając tenże sheet za ostatni pałał w W-wie), że teraz to bułka z masełkiem, bo nie trzeba numerków wstukiwać - same wyskakują!
Buziaki z jeszcze wcale nieświątecznej Warszawy | | |
Agnieszka Hayward (X) Poland Local time: 17:36 German to Polish + ... brałnisie wskoczyły! | Dec 16, 2006 |
śliczne dzięki )
To kiedy następny pałał w pięknym Toruniu? | |
|
|
Himawari Poland Local time: 17:36 English to Polish + ... Dziękuję Tygru za przypomnienie o brownisiach | Dec 16, 2006 |
Wstyd się przyznać, ale na początku nie wiedzialam co zrobić, aby brownisie znalazły się tam, gdzie trzeba, a potem beztrosko zapomniałam o sprawie
Dziękuję więc Tygru za przypomnienie i wszystkich przepraszam, że dopiero teraz sprawa brownisiów zostala załatwiona. Jeśli chodzoi o następny Pałłał w Toruniu, to - jeśli będą chętni - z największą przyjemnością zajmę się organizacją ... See more Wstyd się przyznać, ale na początku nie wiedzialam co zrobić, aby brownisie znalazły się tam, gdzie trzeba, a potem beztrosko zapomniałam o sprawie
Dziękuję więc Tygru za przypomnienie i wszystkich przepraszam, że dopiero teraz sprawa brownisiów zostala załatwiona. Jeśli chodzoi o następny Pałłał w Toruniu, to - jeśli będą chętni - z największą przyjemnością zajmę się organizacją
Wesołych Świąt!
Elżbieta ▲ Collapse | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4 5] |