Pages in topic: < [1 2 3 4 5] |
Powwow: Iasi - Romania
|
|
Nicolae Zarna Romania Local time: 12:15 Spanish to Romanian + ...
Eu unul am ajuns cu bine acasă pe la 2.30. A fost într-adevăr o încăntare, cât despre partea cu pozele ... mai sap şi eu! | | |
Nicolae Zarna Romania Local time: 12:15 Spanish to Romanian + ... Submit Report | May 29, 2006 |
Pe pagina powwow-ului de la Bucureşti de luna asta a apărut un link "submit report" care îţi permite să aburci şi poze, probabil urmează să apară zilele acestea un astfel de link şi pe pagina celui de la Iaşi! | | |
Nicolae Zarna Romania Local time: 12:15 Spanish to Romanian + ... Am priceput! | May 29, 2006 |
Powwow-ul figurează oficial pe 2 iunie, motiv pentru care abia de atunci se poate probabil afişa un raport! | | |
Oana Apetrei Romania Local time: 12:15 English to Romanian + ...
asa ma gandeam si eu si am schimbat data | |
|
|
A fost fain! | May 29, 2006 |
Ma bucur ca Nicolae a ajuns cu bine acasa, sper ca si Ciprian va da un semn de viata in curand. Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti si admir curajul celor doi care au strabatut atata drum ca sa vada Iasiul si pe cei cativa proz-isti ieseni.
Numai bine si la mai mare!
Cu prietenie,
Marina | | |
Oana Apetrei Romania Local time: 12:15 English to Romanian + ...
Am postat 4 poze dar nu apar pe site, cred ca dureaza nitel. Am observat insa acum ca data pe camera mea era 28.05.2005(?!?!) ... sorry! | | |
|
Oana Apetrei Romania Local time: 12:15 English to Romanian + ... aburcai dar... | May 29, 2006 |
am nevoie si de adresele voastre de e-mail sa va fac invitatie de vizionare
ma ocup mai tarziu! | |
|
|
Nu cred că e nevoie | May 29, 2006 |
Cred că e suficient un link. | | |
Ciprian Patrascu Romania Local time: 12:15 Member (2004) English to Romanian + ... salutări tuturor | May 29, 2006 |
Am ajuns şi eu într-un final..
Participanţii au fost grozavi iar tochitura a fost colosală!!! )
Last but not least, eu unul m-am bucurat mult să regăsesc Iaşul, aşa cum îl ştiam. | | |
Oana Apetrei Romania Local time: 12:15 English to Romanian + ... |
multumim Oana | May 30, 2006 |
In curand voi posta si eu pozele.
Numai bine! | | |
Pages in topic: < [1 2 3 4 5] |