Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Brasov - Romania
|
|
si mie 100 mi se parea mult :( | Jul 28, 2005 |
| | |
flexibilitate maxima la cazare | Jul 28, 2005 |
daca lumea prefera alt hotel sau in afara orasului... noi, cu majoritatea! | | |
Am dat cateva telefoane, un sg. hotel mi-a raspuns: 1 000 000 cu un pat, 1 150 000 cu doua paturi. In caz ca cineva doreste la Sf. Gheorghe...(32 km de la Brasov) | | |
Din cate stiu in satele din apropiere, in pensiuni e 7 euro/noapte. Dar pt asta as avea nevoie de mai mult timp... | |
|
|
preturi oras | Jul 28, 2005 |
Casa Muresan - 1.800.000 (2 paturi), pensiunea Mury - 1.600.000 (2 paturi) | | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 23:20 Member (2004) English to Romanian + ... plini de fiţe cu pensiunile lor | Jul 28, 2005 |
După ce am pierdut toată ziua la tel., am reuşit să găsesc ceva dulap probabil (dar ăsta e single-sigle) în care să-mi permită să înnoptez şi eu o singură noapte. Oricum dulapul costă cât un sugle în Austria, dar cine stă să facă socoteli )
Anyway, voi fi prin zonă şi duminică, in case că cineva are chef de o cafea şi o plimbare ... See more După ce am pierdut toată ziua la tel., am reuşit să găsesc ceva dulap probabil (dar ăsta e single-sigle) în care să-mi permită să înnoptez şi eu o singură noapte. Oricum dulapul costă cât un sugle în Austria, dar cine stă să facă socoteli )
Anyway, voi fi prin zonă şi duminică, in case că cineva are chef de o cafea şi o plimbare
Eu şi Elvira vom sta în Poiană, cred că am omis acest aspect, la Casa Vinga. ▲ Collapse | | |
Oana Popescu Romania Local time: 23:20 English to Romanian + ... Transport cu masina | Jul 28, 2005 |
Am sosit acum de la Busteni, de la o sedinta. Am plecat ieri seara, ne-am intors acum. NU va recomand sa mergeti cu masina, o sa va faceti o groaza de nervi... e aglomerat, se merge bara la bara din cauza unor lucrari. Si asta in timpul saptamanii, imi inchipui ce e in week-end. Noi am facut cam doua ore si jumatate pe distanta Bucuresti-Busteni, in ambele sensuri. Iar o colega care a venit cu trenul a aparut la sedinta ca un fluturas, proaspata si odihnita, dupa numai 1 ora 1/2 de mers... | | |
a intervenit ceva, nu pot veni | |
|
|
Mulţumiri organizatorilor! | Jul 30, 2005 |
A fost un powwow foarte reuşit!
Să ne mai vedem şi altă dată! | | |
|
Imi pare rau ca nu am ajuns | Jul 31, 2005 |
dar toate socotelile mi-au fost date peste cap de alte persoane si n-am mai putut sa plec. sper sa mai organizam intalniri cat de curand si sa fim cat mai multi acolo | | |
Mihai Badea (X) Luxembourg English to Romanian + ...
A fost excelent! Andreea şi Florin se pricep la ales locuri de powwow. Tortul a fost delicios! | |
|
|
Multumim Andreea & Florin! | Jul 31, 2005 |
A fost primul powwow la care am participat, eram foarte curioasa sa vad cum se desfasoara unul Sunt super incantata, felicitari organizatorilor, ma bucur ca am facut cunostinte noi si mi-ar placea sa se organizeze mai des astfel de powwow | | |
|
Cristiana Coblis Romania Local time: 23:20 Member (2004) English to Romanian + ...
Super poze Multumim Bianca. Le asteptam si pe cele de la Oana | | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |