Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > | Powwow: Warsaw - Poland
| | lim0nka United Kingdom Local time: 13:16 English to Polish
jedno zdjêcie to siê chyba zapl¹ta³o z poprzedniego pa³³a³u | | | anula Poland Local time: 14:16 English to Polish + ...
Wreszcie ktos zauwazyl! Stwierdzam, ze Cenzura jest nieszczelna, bo przepuscila zdjecie z Bistro Kiedy ja zauwazylam, bylo juz za pozno, zeby wycofac. | | | Magda Dziadosz Poland Local time: 14:16 Member (2004) English to Polish + ... gdzie Wy te zdjêcia widzicie? | Jun 23, 2004 |
u mnie jest kompleny blank...zero??? | | | Magdo... zdjêcia s¹ ! :-) | Jun 23, 2004 |
...jak to gdzie je widzimy?! -tam, gdzie powinny byæ!
Zaraz mi siê przypominaj¹ s³awetne dyskusje (przed powwowami tak sprzed roku albo dwóch) na temat flagi powwowu, która jakoby niektórym gdzieœ-tam siê pojawia³a...
(a u mnie nic nie by³o widaæ... .
Mam jednak nadziejê, ¿e ju¿ wkrótce KG Policji, Wydzia³... udostêpni... See more | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 14:16 Member (2004) English to Polish + ...
u mnie flaga kolejnych pa³³a³ów poznañskich powiewa jak siê patrzy, ale fotek jak nie by³o, tak nie ma...a¿ siê bojê co ta Anula tam pofotografowa³a...:))) | | | lim0nka United Kingdom Local time: 13:16 English to Polish flaga powiewa dumnie | Jun 23, 2004 |
a ja tymczasem zamieœci³am 10 kolejnych zdjêæ, które zrobi³ Qba powinny siê nied³ugo pojawiæ | | | Magdo, nie jestes osamotniona... :-( | Jun 23, 2004 |
a moze to spisek przeciwko dziewczynom z Pragi... bo ja tez mam blank, zero, pusta strona, nawet poprzednich zdjec nie widze... buuu | | | lim0nka United Kingdom Local time: 13:16 English to Polish kliknij F5 (nawet kilka razy) | Jun 23, 2004 |
coœ jest nie tak ze stron¹, bo nie zawsze siê odœwie¿a, ale zdjêcia s¹ | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 14:16 Member (2004) English to Polish + ... [MOD] Chyba pokopaliœmy pa³³a³-deskê | Jun 23, 2004 |
Wygl¹da na to, ¿e tylko wybrani mog¹ ogl¹daæ zdjêcia, niektórym wyœwietla siê natomiast kompletnie pusta strona. NIESTETY, tym "niektórym" jest tak¿e proZ.com staff, który akceptuje zdjêcia )))
W zwi¹zku z tym zdjêcia lim0nki utknê³y w niebycie i pojawi¹ siê dopiero po rozwi¹zaniu problemu, który na razie stanowi nie lada zagadkê: deska odmawia wspó³pracy z jednym staffem, jednym moderatorem i jedn¹ ... See more | | | lim0nka United Kingdom Local time: 13:16 English to Polish niecierpliwym | Jun 23, 2004 |
mogê te zdjêcia wys³aæ mailem | | | ja jestem niecierpliwa!.... | Jun 23, 2004 |
nawet baaaardzo niecierpliwa! | | | leff Local time: 14:16 English to Polish + ... In memoriam Ja nawet wiem kto pokopa³ ;-P | Jun 23, 2004 |
Ty Madziu! Da³aœ co prawda tylko dwa zdjêcia, ale jedno z nich by³o tak demaskatorskie, ¿e tylko wybrani moga je ogl¹daæ ;-D
I niech tak zostanie.
Ewentualnie, w akcie wielkodusznoœci, mogê skasowaæ dotychczasowe zdjêcia, ¿eby zrobiæ miejsce na nowe. Co o tym myœlicie? | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 14:16 Member (2004) English to Polish + ...
no, z Leffem i GingeR w rolach g³ównych...
Nic nie kasuj, bo siê deska kompletnie rozsypie! | | | Jestem "ZA"...a nawet bardzo...:) | Jun 23, 2004 |
Proszê o przys³anie zdjêæ na mój e-mail, mój PC ma du¿o miejsca, wszystko siê zmieœci...:) | | | lim0nka United Kingdom Local time: 13:16 English to Polish
przyœlij mi maila przez profil prozowy, bo st¹d nie wyœlê za³¹czników, a adresu nie mam
i napisz, czy chcesz wszystkie zdjêcia, czy tylko te ostatnie | | | Pages in topic: < [1 2 3 4 5 6 7 8 9] > | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Powwow: Warsaw - Poland CafeTran Espresso |
---|
You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
| Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |