Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Bucharest - Romania
|
|
Oana Popescu Romania Local time: 23:20 English to Romanian + ...
De acord si cu iarba verde | | |
La ce data a ramas sa aiba loc intalnirea? Si unde? | | |
Data ramane 19, atunci | Jul 8, 2003 |
Locatia o sa o anunt in maxim o saptamana. | | |
Cristiana Coblis Romania Local time: 23:20 Member (2004) English to Romanian + ... Incercam sa venim | Jul 10, 2003 |
Vom incerca sa venim si noi, nu stiu inca in ce numar. Este o luna deosebit de complicata, asa incat cred ca ori 19 ori 26 este la fel de dificil.
Am pregatit deja o prezentare care va cuprinde urmatoarele puncte:
1. scopul asociatiei
2. obiectivele
3. categoriile de membri
4. conditiile de admitere
Ne vedem la Bucuresti. | |
|
|
Cristiana Coblis Romania Local time: 23:20 Member (2004) English to Romanian + ...
ramane 19 sau 20? Pentru ca data care apare pe site este 20 iulie, adica duminica.
Ar fi bine sa stabilim o ora de incepere. In acest sens propun ora 10. Este bine sa se stabileasca din timp, pentru a sti cum sa ne organizam toate activitatile.
Numai bine. | | |
Scuze, am modificat data si ora | Jul 11, 2003 |
Ora ramane 10, daca participantii din alte orase ajung pana atunci. Luni sau marti voi anunta locatia. | | |
Andrei Albu Romania Local time: 23:20 Member (2002) English to Romanian + ...
Unde ne vom intalni? Mai sunt doar trei zile... | | |
au mai ramas 2 zile ... s-a stabilit locatia? | |
|
|
Restaurantul La Mama, str. Delea Veche nr.51 | | |
Va rog sa confirrmati venirea pana vineri dupa-amaiza | Jul 17, 2003 |
De asemeni, o sa va rog sa anuntati daca doriti sa faceti prezentari ale unor teme, lucrari, publicatii, softuri etc., in afara subiectului asociatiei. Asociatia este tema principala, dar discutiile si prezentarile pot avea si alte teme pe care le considerati importante. | | |
Confirm prezenta dar ... la ce ora ... | | |
Andrei Albu Romania Local time: 23:20 Member (2002) English to Romanian + ... Confirm si eu | Jul 17, 2003 |
Ora parca era 10.00, daca nu ma-nsel... Tocmai buna pentru cafeaua de dimineata | |
|
|
Oana Popescu Romania Local time: 23:20 English to Romanian + ...
Prezent | | |
asco Local time: 23:20 English to Romanian + ... |
Exista trei restaurante "La Mama" in Bucuresti - retineti adresa, va rog... | | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |