Pages in topic: < [1 2] |
Powwow: Belgrade - Serbia
|
|
alo ljudi !!! | Dec 21, 2001 |
alo ljudi !!! niko ne napisa nista od pre neki dan. ja sam upravo pristigao u bgd. ako ce biti nesto od ovoga mislim da bi trebalo da delamo malo brze. sta kazete ? ja cu biti na 0641212806 te pliz call. | | |
freddie Serbia and Montenegro Local time: 08:28 Serbian to English + ...
I dobro, sta je sad na kraju dogovor???? | | |
MESTO I VREME? | Dec 23, 2001 |
Dušane, objavite mesto i taèno vreme, Vi ste organizator! | | |
Vreme i mesto | Dec 23, 2001 |
OK, mislim da je najbolje da se nadjemo uvece oko 6-7, a za mesto da se dogovorimo vec jednom.
I dajte da se prebrojimo koliko ce nas doci.
Onda ce u utorak Dusan da rezervise 3-4 stola tamo gde se dogovorimo i to je to.
Ja sam predlozio Kolarac u Knezu zato sto je u centru i blizu svih prevoza. Dajte predloge ako neko ima neko bolje mesto, pa da glasamo i da zavrsimo s tim. | |
|
|
da zavrsimo s tim ... | Dec 23, 2001 |
U vidu iskustva iz Budimpeste od pre dve nedelje molio bih vas da mi potvrdite tacan broj ljudi koji ce doci. u pesti smo imali mali problem sa rezervacijom za 16 sigurnih i cetiri moguca ucesnika i na kraju se pojavilo samo osam osoba. to je nsto sto bih da izbegnem ako je ikako moguce da nas loklani ugostitelj ne bi lincovao. elem, sa aleksandrom sam se cuo i telefonom i dogovor je sledeci:
znati tacan broj ljudi do ponedeljka uvece i onda rezervisati mesto.
u principu je 27. decem... See more U vidu iskustva iz Budimpeste od pre dve nedelje molio bih vas da mi potvrdite tacan broj ljudi koji ce doci. u pesti smo imali mali problem sa rezervacijom za 16 sigurnih i cetiri moguca ucesnika i na kraju se pojavilo samo osam osoba. to je nsto sto bih da izbegnem ako je ikako moguce da nas loklani ugostitelj ne bi lincovao. elem, sa aleksandrom sam se cuo i telefonom i dogovor je sledeci:
znati tacan broj ljudi do ponedeljka uvece i onda rezervisati mesto.
u principu je 27. decembar u 19h u opticaju. ako neko ima nekih sugestija i zelja, molim vas mi javite. u svakom slucaju cemo se na kraju krajeva aleksandar i ja sve dogovoriti. ovo bi trebalo da bude krajnje neformalno druzenje i upoznavanje kao i razmena nekih iskustava. zato nemojte biti sramezljivi. ok ?
nadam se da ce me sutra docekati na mail-u barem nekoliko poruka.
pozdrav svima ▲ Collapse | | |
Znaci 27. u 19 samo jos ne znamo gde. Kolarac je dobar zato sto je u centru ali je klopa tamo JEZIVA!!!!! (ako biste da klopate). Ako hocete neformalno mesto sa svarljivim namirnicama, Grinet u Masarikovoj nije los. Tj. meni je svejedno. | | |
Moze i Grinet | Dec 23, 2001 |
Moze i taj Grinet, samo je mesto malo pa bi se obavezno morala rezervisati mesta, ako je to uopste moguce.
Btw, sta ima tamo da se klopa? Nisam nikad bio u tom Grinetu.
Freddie, koliko vas dolazi? Ja za sad dovodim troje, a mozda i cetvoro (svi na ProZ-u). | | |
Uglavnom italijanska hrana. Samo ja. | |
|
|
Ok. to je to. | Dec 25, 2001 |
Posto se jos uvek ne zna tacan broj (na zalost) predlazem da se nadjemo u staroj pivnici u Kolarcevoj pa onda odatle mozemo u Porto ili gde vec ako nam je do toga. To je prekoputa Albanije na skoro samim Terazaijama te je svima, pretpostavljam, zgodno s obzirom da je u samom centru.
Puno pozdrava i vidimo se tamo u cetvrtak 27. decembra.
pozdrav | | |
Dobro. Jos da ubodem pravu grupu i smatracu ovaj susret uspesnim. Vidimo se (valjda). | | |
Pages in topic: < [1 2] |