Pages in topic: < [1 2 3] > |
Powwow: Wilanów - Poland
|
|
Jakub Szacki Poland Local time: 19:47 Member (2004) English to Polish + ... zamiast Marzanny | Feb 28, 2002 |
mozna by tego czy owego utopic, ale moze dajmy spokój.
Jesli o mnie chodzi, 17.00 jest znakomita. | | |
Kentro is still valid? | Mar 14, 2002 |
Jacek, Natalie, Magda and Co. is our meeting still valid? Gdzie siê spotykamy? | | |
cholera, przepraszam, nie dam jednak rady | Mar 14, 2002 |
Strasznie mi przykro, ale muszê siê w przeddzieñ wy³¹czyæ ((( Przywali³a mnie okrutliwa góra pracy i koñca nie widaæ nawet w okolicach po³owy przysz³ego tygodnia (zak³adaj¹c, ¿e bêdê pracowa³ niemal non-stop przez ca³y weekend). A tak siê cieszy³em z Poznania nowych towarzyszy "translatorskiej niedoli" . hgrhhhhh ;-(((
Mam jednak nadziejê, �... See more | | |
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ...
|
|
CZyli pozostaje godzina 17, ale gdzie? | | |
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ... |
Magda Dziadosz Poland Local time: 19:47 Member (2004) English to Polish + ...
17 OK, mowilismy o Da Elio na Zurawiej, dla mnie OK. W razie czego zawsze mozemy spotkac sie tam gdzie poprzednio. | | |
Magda Dziadosz Poland Local time: 19:47 Member (2004) English to Polish + ... A wiec Da Elio | Mar 14, 2002 |
Sprawdzilam ten link: a wiec see you all at Zurawia! | |
|
|
Hasta la ¯urawia! | Mar 14, 2002 |
| | |
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ... |
leff Local time: 19:47 English to Polish + ... In memoriam Sorry, jednak nie bêdê | Mar 16, 2002 |
Nawrót zimy i grypa tym razem okaza³y siê silniejsze | | |
Jacek Krankowski (X) English to Polish + ... Ooooooooooooooooo....... | Mar 16, 2002 |
Zdrowia, Leszku! | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 19:47 Member (2004) English to Polish + ... We will miss you, Leff! | Mar 16, 2002 |
Nie daj sie grypie! | | |
Proposition: | Mar 16, 2002 |
Proponujê podj¹æ uchwa³ê o walce z gryp¹ na czeœæ Kolegi Lwa...lol
Dziêkujê obecnym! | | |
...oraz przeciw nag³ym, przedwiosennym przebudzeniom P.T. Klientów, w niedogodnym momencie... ;-) | Mar 16, 2002 |
przy³¹czam siê do prozycji i ¿yczê Nieznanemu mi (jeszcze) Leszkowi szybkiego pokonania zdradliwego okrutnie wirusa. (Ale chyba to nie w¹glik, co ?) | | |
Pages in topic: < [1 2 3] > |