Pages in topic: < [1 2 3] | Bezradnosc przy zapisie na CD Thread poster: bartek
| Jaroslaw Michalak Poland Local time: 15:14 Member (2004) English to Polish SITE LOCALIZER
Z uwagi na duże zainteresowanie tematem, postanowiłem naskrobać artykuł na temat zabezpieczania danych. Będzie on szczegółowo omawiał możliwe zagrożenia i sposoby ich uniknięcia.
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś uwagi na ten temat, prosiłbym o kontakt. | | | bartek Local time: 15:14 English to Polish + ... TOPIC STARTER
Jabberwock wrote:
Z uwagi na duże zainteresowanie tematem, postanowiłem naskrobać artykuł na temat zabezpieczania danych. Będzie on szczegółowo omawiał możliwe zagrożenia i sposoby ich uniknięcia.
Gdyby kto� miał jeszcze jakie� uwagi na ten temat, prosiłbym o kontakt.
Uwag nie mam Natomiast, rzeczywiscie, chyba jest to problem wielu z nas, humanistów i nie tylko. Poza tym, czesto nie zdajemy sobie sprawy z tego, czym moze sie skonczyc padniecie komputera, albo wolimy o tym nie myslec. Przewaznie spotyka to innych, a nie nas. Prawda?
Teresa
PS. Z zastrzezeniem, ze nie kazdy humanista musi byc cwokiem komputerowym, ale ja jestem klinicznym wrecz przypadkiem. | | | PAS Local time: 15:14 Polish to English + ... Proste metody | Dec 2, 2005 |
dla prostych ludzi...
Ja zawsze preferuję metody Q&D - maksimum uproszczenia.
Tak organizuję sobie przestrzeń na dysku, że to, na czym mi zależy mam w osobnych katalogach, gotowych do wypalenia na płytce.
Owi przysłowiowi humaniści (i nie tylko), kiedy się im zacznie klarować metody profesjonalnego przechowywania danych, też się pogubią, a im bardziej skomplikowana procedura (nawet zautomatyzow... See more dla prostych ludzi...
Ja zawsze preferuję metody Q&D - maksimum uproszczenia.
Tak organizuję sobie przestrzeń na dysku, że to, na czym mi zależy mam w osobnych katalogach, gotowych do wypalenia na płytce.
Owi przysłowiowi humaniści (i nie tylko), kiedy się im zacznie klarować metody profesjonalnego przechowywania danych, też się pogubią, a im bardziej skomplikowana procedura (nawet zautomatyzowana), tym łatwiej ją skopać...
Paweł ▲ Collapse | | | Pages in topic: < [1 2 3] | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Bezradnosc przy zapisie na CD Trados Studio 2022 Freelance |
---|
The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
| Wordfast Pro |
---|
Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |